Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Larm om misshandel på asylboende i Spenshult.

Halmstad, Hallands län

Enligt uppgifter från SOS så har någon/några personer blivit misshandlade, troligen med kniv vid boendet. Vaktpersonal har ingripit och gärningsmannen har gripits. Någon kan möjligen vara allvarligt skadad.

Ambulans och polis har larmats till platsen men de är ännu inte på plats. ingen ytterligare information före det att polis finns på plats/har avrapporterat.

Kl 10.23: Polis på plats, ej avrapporterat.

Kl 10.57: Två män, en i 30-årsåldern och en i 25-årsåldern är skadade och körda till sjukhus, oklart skadeläge. En man i 25-årsåldern är gripen misstänkt för brott och körd till polisstationen där förhör kommer att hållas. En avspärrning är gjord och tekniker är på väg till brottsplastsen, kläder är tagna i beslag för undersökning. En förundersökning är inledd med rubrikerna grov misshandel och mordförsök.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra