Karta som med röd fyrkant ramar in Tullbron, Falkenberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Polis fick larm om en person med stickskador i Falkenberg.

Tullbron, Falkenberg, Hallands län

Larm inkom till polisen via 112 om en man med stickskador på Tullbron i Falkenberg.
Mannens skador ska enligt uppgifter till polisen föregåtts av något bråk där eventuellt flera personer ska ha varit inblandade. 

Polis och ambulans kom till platsen, målsägaren har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har spärrat av delar av Tullbron och bedriver nu en intensiv jakt efter gärningsperson/er och arbetar parallellt på brottsplatsen med initiala förundersökningsåtgärder. 
Mannens skadeläge är oklart, initialt bedöms skadorna som allvarliga.    
Brottsrubriceringen är för tillfället försök till mord. 

2021-04-29 kl 06:04 Uppdatering.

Den stickskadade mannen som är i 25-årsåldern har under onsdagskvällen avlidit till följd av sina skador. Anhöriga är underrättade.

Brottsplatsen har undersökts av kriminaltekniker.

En man i 30 års åldern hämtades in till förhör under kvällen och han anhölls under natten av åklagare som misstänkt för mord. Nya förhör ska hållas med mannen när han har förordnats en offentlig försvarare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra