Karta som med röd fyrkant ramar in Altona, Laholm, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Flera personer har skadats i samband med ett bråk i området Altona.

Altona, Laholm, Hallands län

Polis blir larmad till en bostad igår kväll vid 22-tiden där det skall pågå någon form av bråk. Patrullen får även med sig att man sett tre personer lämna bostaden hastigt.

Det är flera personer kvar i lägenheten när patrullen anländer. En av personerna körs med ambulans till sjukhus med skärskador, oklar omfattning.

Polis får reda strax därpå att det inkommit två personer till sjukhuset med skärskador som troligen har med händelsen att göra. Båda personerna grips på sjukhuset och tas omhand av sjukhuspersonal då de vårdande insatserna får gå före. De anhölls dock senare av åklagare.

Bostaden avspärrad för teknisk undersökning som har slutförts under förmiddagen. Flera personer/ vittnen har hörts samt polis söker efter en tredje person som man misstänker var med vid själva händelsen.

Målsägande kommer höras inom kort på sjukhuset då han fortfarande är kvar där.

Nästa uppdatering beräknas ca kl. 15:30 - 16.00.

Uppdatering kl. 18.30
Det finns i nuläget inga nya uppgifter att lämna ut. Brottsrubriceringen kvarstår, försök till mord alternativt dråp. Polisens utredning fortskrider med förhör och andra utredningsåtgärder. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra