Karta som med röd fyrkant ramar in Simlångsdalen, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Man anträffad avliden vid Rv 25 Simlångsdalen, vid friluftsanläggningen

Simlångsdalen, Halmstad, Hallands län

En livlös person är anträffad i skogen av en förbipasserande person. Räddningstjänst, ambulans och polis är på plats.

Anträffande platsen är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Polisen inleder en förundersökning angående misstänkt mord. 
Tekniker är på plats och påbörjat sitt arbete.  
Den anträffade personen är en man och han är ännu ej identifierad.

Polishelikoptern är på plats för att säkerställa översiktsbilder av platsen som ingår i den pågående förundersökningen som i nuläget är rubricerad mord.

Uppdatering 11:40. Helikoptern har lämnat området. Teknikerna arbetar kvar på platsen och hundpatruller söker av området utanför det avspärrade området. Det finns inget nytt om mannens identitet.

Uppdatering kl 14:00. Ingen nytt i ärendet. Teknikerna är kvar på platsen.

Uppdatering kl 15.30: Ingen ny information i ärendet.

Uppdatering kl 16:30: Ingen ny information i ärendet.

Uppdatering kl 17.00:

Kontakt med polisen i Halland: 
Polisen har kvar avspärrningarna på brottsplatsen och kommer att fortsätta med undersökningen av platsen för fyndet av kroppen under morgondagen. Platsen kommer att vara bevakad under natten.

Identiteten på den avlidne mannen är inte fastställd. Det innebär att polisen inte kan gå ut med mer information i ärendet under kvällen. Kroppen har förts till rättsmedicin för undersökning, dels för att om möjligt kunna få fram ID-uppgifter men även för att kunna fastställa dödsorsak.

Oklart när polisen kan lämna ut någon ny information i ärendet. Om möjligt tidigast i morgon förmiddag när man gått igenom det material som samlats in.

En förutsättning är att mannens identitet är fastställd. 

 

 


Polisen Halland

Mest läst av andra