Karta som med röd fyrkant ramar in Dalgatan, Hylte, Brunnsberg, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Anna Göransson. Nedan en sammanfattning över händelser i länet.

Dalgatan, Hylte, Brunnsberg, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hallands län

16.51 Skadegörelse, Dalgatan, Hylte. Polis skickas med anledning av sökadegörelse på en skola. Åtta rutor ska vara krossade, och en anmälan om skadegörelse upprättas.

23.08 Misshandel, Brunnsberg, Varberg. Två män misshandlas utomhus av för dem två okända gärningsmän. Ambulans behövs inte till platsen. En anmälan om misshandel upprättas.

00.05 Rattfylleri, Falkenberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren misstäbns för rattfylleri, och tas med för provtagning.

02.23 Våld mot tjänsteman, centrum, Halmstad. Ordningsvakter larmar om bråk, och polis skickas till platsen. En person gripa misstänkt för våld mot tjänsteman.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra