Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Gärdet, Falkenberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Västra Gärdet, Falkenberg, Hallands län

23:41, allmänfarlig ödeläggelse, Falkenberg: Polisen larmas om en kraftig explosion på Västra Gärdet. Flera patruller rycker ut till platsen. Vid porten till ett flerfamiljshus har ett föremål detonerat. Det är omfattande skador på och omkring entrédörren till fastigheten, men ingen person har kommit till skada. Platsen spärras av. Under natten har nationella bombgruppen och polisens tekniker arbetat på platsen. Polisen har även hört vittnen och arbetat med informationsinhämtning. Brottet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och en förundersökning har inletts. Ingen misstänkt gripen i nuläget. 
   Natten mot tisdag larmades polis till samma område efter att boende i området hört en explosion. Då upprättades en anmälan om skadegörelse och brott mot lagen om explosiva varor.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra