Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Ekebergsvägen, Falkenberg, Varbergsvägen, Brogatan, Hylte, Norra Vägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Nedan kommer en sammanfattning från kvällens/ nattens händelser. Dagens presstalesman heter Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans Lippens samt Ulla Brehm.

Halmstad, Ekebergsvägen, Falkenberg, Varbergsvägen, Brogatan, Hylte, Norra Vägen, Halland, Hallands län

00.12 Varberg, rattfylleri i centrum.

En patrull stannar och kontrollerar en bilist inne i centrum och denne blåser positivt. Personen får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

 

01.21 Halmstad, försök till inbrott på en bensinstation på Ekebergsvägen.

Larmet går till bensinstationen varför väktare samt polis larmas fram till platsen. Ingen kvar när polis kommer fram men man kan se hur man försökt ta sig in på tre olika ställen men inte lyckats fullt ut. Man kan även se på övervakningsfilmen hur tjuvarna har rört sig inne på området för att sedan lämna platsen springandes. Patrullen har säkrat en del spår på platsen som man kommer att spårsäkras, en anmälan skrivs.

 

02.06 Falkenberg, narkotikabrott m.m. på Varbergsvägen.

En person kontrolleras av en patrull och då påvisar denne tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Mannen kan även misstänkas för en skadegörelse på Brogatan i Hylte där man skurit i en bensinslang som gjorde att det läckte ut diesel okontrollerat. Patrullen skriver anmälan.

 

04.06 Halmstad, mordbrand på Norra Vägen.

Någon har roat sig med att tända eld inne i en toalett på adressen varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Branden släcks och patrullen spärrar av platsen för att det skall genomföras en teknisk undersökning, en anmälan skrivs.

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra