Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Åkarevägen, Halmstad, Fyllinge Bibliotek, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesman är Peter Adlersson.

Falkenberg, Åkarevägen, Halmstad, Fyllinge Bibliotek, Halland, Hallands län

23.23 Falkenberg, brand i industrilokaler

Från Åkarevägen kommer larm om att det brinner i två industrilokaler. Det är en fullt utvecklad brand. Enligt uppgift ska det finnas gasoltuber i fastigheterna och man spärrar av en radie på 300 meter. Ett flertal företag är drabbade och byggnaderna kommer att brinna ner. Räddningstjänsten koncentrerar sig på att rädda omkringliggande byggnader. Polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand och kommer att spärra av så fort det är möjligt. Ingen misstänkt eller gripen.

04.45 Halmstad, inbrott

Larmet går från Fyllinge bibliotek och när väktare kommer fram kan man konstatera att det varit inbrott. Det finns skospår på platsen men det är i nuläget oklart vad som stulits. Ingen gripen.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra