Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Halmstad, Andersbergsringen, Granatvägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och nedan följer ett urval av händelser. Dagens presstalesman är Christer Fuxborg.

Varberg, Halmstad, Andersbergsringen, Granatvägen, Halland, Hallands län

00.30 Varberg, narkotikabrott.

En man uppges gå på Riksväg 41 i höjd med Krogen och han skall vara en trafikfara då han har svårt att gå rakt. En patrull kontrollerar mannen och det visar sig att han är misstänkt påverkad av något varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

 

02.44 Halmstad, bilbrand.

En bil brinner på Andersbergsringen varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Branden släcks omgående och patrullen kontaktar ägaren samt skriver en anmälan om skadegörelse genom brand, oklar hur det hela startat.

 

04.31 Halmstad, misshandel.

På Granatvägen hjälper en person en man att ringa polis då han har blivit slagen för ca 20 minuter sedan. Patrullen hjälper den slagna mannen till sjukhus då han fått ett sår i samband med händelsen. Man tar uppgifter för en anmälan och för stunden är ingen gripen för brottet.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra