Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Norra Infartsleden, Laholm, Våxtorp, Söndrum, Flygstaden, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesman är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

Halmstad, Norra Infartsleden, Laholm, Våxtorp, Söndrum, Flygstaden, Halland, Hallands län

22.26 Halmstad, rattfylleri

På Norra Infartsleden stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 25-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning på polisstationen.

00.12 Laholm, inbrottsstöld

I Våxtorp kommer ägaren hem och upptäcker att det varit inbrott i bostaden. Ett fönster är uppbrutet och man har varit inne och stulit bl.a. bilnycklar till en mörkgrå Audi som stod utanför. Därefter har man lämnat platsen i denna bil. Bilen är utlarmad och efterlyst men ännu inte funnen. I nuläget är det oklart om ytterligare något är stulet.

03.35 Halmstad, stulen bil

Vid ett HVB-hem i Söndrum har 5-6 killar som bor på hemmet stulit en bil och kört iväg. Polis får syn på bilen och får stopp på den i en rondell i Flygstaden. Alla killarna springer från bilen men tre av dem kan spåras upp med hjälp av hund. Två av killarna är över 15 år och grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt ringa narkotikabrott. Den tredje körs hem till sina föräldrar.  

 

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra