Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Thulegatan, Falkenberg, Halmstad, Andersbergsringen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Varberg, Thulegatan, Falkenberg, Halmstad, Andersbergsringen, Halland, Hallands län

00.09 Varberg, narkotikabrott på Thulegatan.

En patrull stannar och kontrollerar en person och denne påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning.

00.45 Falkenberg, narkotikabrott på ratplatsen i Susedalen.

En patrull kontrollerar en bil på rastplatsen och där påvisar en person tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även lite tabletter i samband med kontrollen som tas i beslag. Mannen kan även misstänkas för dopingbrott, eget bruk samt innehav av narkotika. 

02.49 Halmstad, bilbrand på Andersbergsringen.

Räddningstjänst samt polis till platsen där en bil brinner enligt vittnen. Branden släcks och man får uppgifter om att två personer har setts på platsen strax innan bilen har satts i brand, ingen gripen i nuläget.

Polisen Halland

Mest läst av andra