Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Värnamovägen, Halmstad, Grönevångsvägen, Kungsbacka, Viktoriagatan, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson heter Jenny Widén. Ikväll arbetar Ulla Brehm samt Hans Lippens. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Varberg, Värnamovägen, Halmstad, Grönevångsvägen, Kungsbacka, Viktoriagatan, Halland, Hallands län

22.39 Stöld, Varberg

Det har varit inbrott på ett företag på Värnamovägen. Utlöst larm och väktare åkte till platsen. Uppbrutet. Polishund har spårat i området, ingen gripen. Bland annat så har där stulits tre kaffeautomater.

00.07 Grov skadegörelse, Halmstad

Flera bilar brinner på en parkeringsplats vid Grönevångsvägen. Parkeringen ligger nära ett bostadsområde. Räddningstjänsen släcker men det ska ha funnits spridningsrisk. Området spärras av och det kommer att göras en teknisk undersökning på platsen. Enligt nattens patrull är det 9 bilar som skadats. Anmälan upprättas gällande grov skadegörelse.

02.41 Stöld, Kungsbacka

Larm om pågående inbrott i en bostad på Bengstgårdsgatan. Väktare samt polis åker till platsen. En polishund spårar i området men i nuläget är ingen gripen.

05.36 Trafikbrott, Halmstad

På Viktoriagatan stoppas en avställd personbil för kontroll. Föraren som saknar körkort misstänks för grov olovlig körning.  

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra