Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Lilla Tjärby, Halmstad, Kungsbacka, Enestigen, Enbärsvägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Laholm, Lilla Tjärby, Halmstad, Kungsbacka, Enestigen, Enbärsvägen, Halland, Hallands län

01.44 Laholm, försök till mord
Vid Lilla Tjärby camping kommer en man till ett bostadshus där han slår sönder en ruta och ber de boende om hjälp. Mannen, som är i 50-årsåldern, har blivit skjuten i buken och vill ha hjälp att ta sig till sjukhus. Han förs till Halmstad sjukhus i ambulans. Polis till platsen som under natten hållit förhör m.m. Det är oklart på vilken plats och av vem mannen har blivit skjuten. Mannen är känd av polisen sedan tidigare.

03.34 Kungsbacka, inbrott
Larmet går från Enestigen och väktare kan konstatera att det varit inbrott i en bostad. Någon har tagit sig in via ett fönster men ingen är kvar när väktare och polis kommer fram. Oklart vad som stulits och en anmälan om stöld genom inbrott skrivs.

05.24 Kungsbacka, inbrott
På Enbärsvägen har någon plockat ut en fönsterruta i ett hus. Därefter har man tagit sig in och letat igenom huset. Oklart vad som stulits. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och skrivit en anmälan.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra