Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Kyrkvägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon!! Det har varit en lugn kväll/ natt i regionen. Nedan kommer ett urval från de få ärenden som varit. Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén samt Peter Adlersson.

Falkenberg, Kyrkvägen, Halland, Hallands län

22.53 Falkenberg, försök till inbrott m.m.

Ett vittne ser hur någon är i färd med att ta sig in i ett utrymme på Kyrkvägen där man förvarar verktyg. När patrullen kommer till platsen finns det ingen kvar dock står det en skåpbil parkerad intill och i den påträffas en man som kan misstänkas. Man påträffar misstänkt gods i bilen samt att mannen visar tecken på drogpåverkan varför han får åka med till stationen för provtagning samt förhör. Han kan misstänkas för narkotikabrott, försök till stöld samt häleri.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra