Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Stenåsavägen, Halmstad, Harrys, Storgatan, Guldringen, Kungsbacka, Gällinge, Burmeistersvägen, Rajgräsvägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit mycket för polisen att göra under kvällen/natten med flera bränder bland annat. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Varberg, Stenåsavägen, Halmstad, Harrys, Storgatan, Guldringen, Kungsbacka, Gällinge, Burmeistersvägen, Rajgräsvägen, Halland, Hallands län

22.22 Varberg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Stenåsavägen med anledning av att det brinner i Håstens klubbstuga. Misstankar finns om att branden är anlagd. En förundersökning gällande mordbrand inleds. Omfattningen av branden är oklar. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

23.28 Halmstad, personrån
Vid Harrys på Storgatan är det en gäst som blir frånryckt sitt halsband och en guldring av en okänd person. Rånaren tappar halsbandet på vägen där ifrån men får med sig guldringen.

23.39 Kungsbacka, trafikbrott
I Närheten av Gällinge på länsväg 919 stoppas två personer i en EPA-traktor som vägrat stanna på polismans tecken. Föraren, en 17-årig kille rapporteras för grov vårdslöshet i trafik, ej stoppat på polismans tecken och olovlig körning.

23.39 Halmstad, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Burmeistersvägen med anledning av en villabrand. Villan är övertänd när polis och räddningstjänst anländer till platsen. En kvinna och en man som befunnit sig i villan har tagit sig ut på egen hand men är chockade. Villan brinner ner till grunden och eftersläckningsarbete pågår nu på morgonen. Platsen kommer att spärras av i avvaktan på teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara. Ett barn skriven på adressen saknas efter branden. Mannen och kvinnan körs till sjukhus med okända skador.

00.01 Varberg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Östervi idrottsplats med anledning av att det brinner i klubbstugan. Branden misstänks vara anlagd och en förundersökninmg gällande mordbrand inleds.

00.05 Halmstad, stulen bil
Vid Anderbergsringen är det tre personer som springer från en bil när polisen ska göra en kontroll. En av de som springer från platsen grips och är misstänkt för rattfylleri och tillgrepp av fortskaffningsmedel, bilen var anmäld stulen. 

01.16 Kungsbacka, inbrott
Vid Rajgräsvägen konstaterar väktare att det varit inbrott i Apoteksgruppens butik. Någon har krossat rutan i entrédörren och tagit sig in. Oklart vad som saknas.

  

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra