Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Andersbergsringen, Falkenberg, Oskarström, Gamla Nissastigen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Stefan Gustafsson. Till kvällen kommer Tommy Nyman.

Halmstad, Andersbergsringen, Falkenberg, Oskarström, Gamla Nissastigen, Halland, Hallands län

23.39 Halmstad, misstänkt skottlossning
Från Andersbergsringen kommer flera samtal från personer som har hört vad man tror är skottlossning. Man säger att flera skott ska ha avlossats. En moped ska också ha setts lämna området. Polis åker till platsen men hittar inga tecken på skottlossning. Man hittar inga personer, ej heller några tomhylsor eller annat. En anmälan om brott mot vapenlagen har upprättats.

23.45 Falkenberg, försök till grov misshandel
I Falkagård har någon kastad en sex kilo tung sten genom ett fönster. Innanför låg en kvinna och sov. Hon klarade sig dock oskadd då stenen fastnade i fönstret. En anmälan om försök till grov misshandel har skrivits.

00.07 Oskarström, villainbrott
På Gamla Nissastigen har någon tagit sig in i en villa genom att bryta upp ett fönster. Man har letat igenom huset och stulit bl.a en jacka samt kontanter. Ingen gripen.

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra