Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Andersberg, Falkenberg, Gärdet, Kungsbacka, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Hans Lippens och Stefan Gustafsson.

Halmstad, Andersberg, Falkenberg, Gärdet, Kungsbacka, Halland, Hallands län

22.24 Halmstad, narkotikabrott
Vid Smörblommans förskola i Andersberg anträffas två yngre män som misstänks vara narkotikapåverkade och de får följa med för provtagning.

23.57 Falkenberg, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Östra Gärdet med anledning av att en hjullastare brinner ute på en åker. Okänt vad som orsakat branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.07 Falkenberg, drograttfylleri
Vid Arviodstorpsvägen stoppas en kille och en tjej i en bil för kontroll. Båda misstänks vara narkotikapåverkade och de får följa med för provtagning. Tjejen som körde bilen är misstänkt för drograttfylleri och killen för narkotikabrott.

05.03 Kungsbacka, dieselstöld
Vid Marios gata i Varla upptäcker en person att någon har slangat cirka 300 liter diesel ur ett större fordon på platsen. Det har även runnit en hel del diesel ut på marken och ner i en dagvattenbrunn.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra