Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Kungsbacka, Arendalsleden, Falkenberg, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Laholm, Kungsbacka, Arendalsleden, Falkenberg, Halland, Hallands län

01.49 Trafikolycka, Laholm
På Ågrens väg har en bil kört av vägen och krockat med ett hus. Föraren som misstänks för vårdslöshet i trafik visar tecken på att vara narkotikapåverkad. Han och ytterligare en person får följa med för provtagning misstänkta för drograttfylleri respektive ringa narkotikabrott genom eget bruk. Inga uppgifter om några personskador. Bilen som är demolerad flyttas ut från trädgården. (Uppdatering kl.10.44. I Veinge har polis försökt stoppa att bilen för en kontroll, men den stannade inte utan försökte åka ifrån patrullen som då följde efter.)

01.54 Rattfylleri, Kungsbacka
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Arendalsleden blåser postitivt och får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

03.33 Stöld, Falkenberg
Polis larmas till ett hotell i Falkenberg med anledning av att obehöriga personer befnner sig inne på hotellet och det finns misstankar om en pågående stöld. I en bil som stoppas för kontroll befinner sig flera personer samt misstänkt stöldgods bestående av bland annat musikinstrument. Tre män grips misstänkta för stöld och de förs till polishuset där de kommer att förhöras. Gitarrerna återlämnas till sina ägare.  

 

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra