Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Halmstad, Andersbergsringen, Onsalavägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

Kungsbacka, Halmstad, Andersbergsringen, Onsalavägen, Halland, Hallands län

22.10 Kungsbacka, misshandel och olaga hot
I Kungsbacka har en kille i 15-årsåldern blivit misshandlad av flera andra killar. De har bl. a slagit och spottat på honom. Den misshandlade killen kunde ta sig hem till bostaden där polis larmades. Polisen skriver en anmälan om misshandel samt olaga hot.

22.25 Halmstad, bilbrand
På Andersbergsringen har någon tänt på två bilar. Räddningstjänst åker till platsen och släcker branden och polisen skriver en anmälan om skdegörelse genom brand. Vittnen har sett flera ungdomar springa från platsen i samband med branden.

00.24 Kungsbacka, drograttfylleri
På Onsalavägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som misstänks vara påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra