Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Utmarksvägen, Halmstad, Storgatan, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Falkenberg, Utmarksvägen, Halmstad, Storgatan, Halland, Hallands län

21.55 Falkenberg, skadegörelse genom brand.

Inkommer uppgifter om en bil som brinner på en parkeringsplats på Utmarksvägen varför räddningstjänst samt polis åker till platsen. Står andra bilar parkerade intill men dessa lyckas man klara. En bil som brunnit och räddningstjänst har släckt, en anmälan skrivs av patrullen.

 

22.44 Halmstad, inbrottsstöld i butik.

Flera larm går till en butik på Storgatan varför polis åker fram till platsen. Visar sig att man tagit sig in via en dörr som Securitas åtgärdar men det är oklart vad man fått med sig från blomsterbutiken. Ägaren kontaktad som får inventera skadorna och det som eventuellt saknas. Butiken spärras av för en teknisk undersökning som kommer att utföras under måndagen.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra