Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Stortorget, Falkenberg, Slöinge, Heberg, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och förutom branden i Laholm har det inte varit något större händelse. Dagens presstalesman är Thomas fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Tommy Nyman.

Laholm, Stortorget, Falkenberg, Slöinge, Heberg, Halland, Hallands län

23.09 Laholm brand
Polis och räddningstjänst larmas till Stortorget med anledning av att det brinner i en lokal som delas mellan en Fotobutik och en Chokladbutik. Ovanför butiken är det boende i en lägenhet som tar sig ut på egen hand och klarar sig oskadda. Okänt vad som orsakat branden. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand och kommer att spärra av platsen när räddningstjänsten är klara.

06.26 Falkenberg, singelolycka
På E6 mellan Slöinge och Heberg i norrgående riktning i höjd med Heberg är det en lastbil som får sladd och blir stående tvärs över vägen, dock inga personskador. En del skräp ligger på vägen och det blir totalstopp i trafiken i norrgående riktning. Bärgningsarbetet väntas pågå i flera timmar. Trafiken leds om vid Slöinge och in på gamla E6 förbi olycksplatsen norrut.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra