Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Gunnestorp, Veddige, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

Varberg, Gunnestorp, Veddige, Hallands län

23.15 Varberg, brand
På E6 I Gunnestorp vid avfarten till riksväg 41 har en lastbil lastad med sågspån börjat brinna under färd. Under släckningsarbetet är vägen avstängd i södergående riktning. Lastbilen bärgas och det finns ingen misstanke om brott. Inga personskador.

03.49 Varberg, inbrott
Flera larm utlöser från folktandvården i Veddige. Väktare som är först på plats kan konstatera att någon gjort inbrott men att ingen är kvar på platsen. Polisen kan med hjälp av hund spåra upp en man som gömt sig i en buske en bit från brottsplatsen. Det är en man i 35-årsåldern som grips då man även hittar gods från folktandvården på honom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra