Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Norra Infartsleden, Laholmsvägen, Hallands län

21.51Trafikbrott, Varberg
När polis försöker stoppa en bil för kontroll på en länsväg i närheten av Ringhals försöker den köra ifrån polisen. Bilen åker i hög hastighet längs E6 söderut och slutligen stannar bilen i Tvååker och två personer försöker springa från platsen. De stoppas av polis och eftersom det är oklart vem av dem som kört får båda följa med för provtagning. Misstankarna gäller drograttfylleri, vårdslöshet i trafik samt olovlig körning.

23.56 Rattfylleri, Halmstad
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll vid Norra infartsleden misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

00.39 Drograttfylleri, Halmstad
På Laholmsvägen stoppas en personbil för kontroll. Föraren som misstänks vara påverkad av narkotika får följa med för provtagning.

00.50 Misshandel, Kungsgatan
Polis larmas till en restaurang på Kungsgatan med anledning av att två personer ska ha slagits med varandra. Personskador oklart. En berusad person omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra