Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Falkenberg, Skogstorpsskolan, Varberg, Almers Skola, Halmstad, Hallands län

23.16 Falkenberg, skadegörelse
På Skogstorpsskolan har någon slagit sönder flera fönsterrutor. Totalt har åtta rutor slagits sönder men inga personer var kvar på platsen när polisen kom. Oklart när skadegörelsen har skett. En anmälan har skrivits.

00.15 Varberg, skadegörelse
På Almers skola går inbrottslarmet och väktare samt polis åker dit. Inga personer kvar på plats men någon har krossat flera rutor på skolan. Polisen skriver anmälan om skadegörelse. Skolan har även tidigare blivit utsatt för skadegörelse. Ingen gripen.

01.52 Halmstad, rån
På Hederstiernas gata har en man i 20-årsåldern blivit rånad i en trappuppgång. Han blev hotat med kniv av två maskerade män som tilltvingade sig mannens mobiltelefon. Därefter sprang de från platsen och är inte hittade trots att polisen sökt i området. Polisen skriver en anmälan om rån.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra