Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Linehed, Tingberget, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Dagens presstalespeson på RLC är Anna Göransson. Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

Halmstad, Linehed, Tingberget, Kungsbacka, Hallands län

23.29 Mord/dråp försök Halmstad. Polis skickas till en bostadsadress i Linehed där en anmälare vaknat av en smäll. Ett hål i ett fönster till lägenheten tyder på att det skjutits in i den utifrån, och inne i lägenheten kan tekniska fynd som tyder på att en skottlossning skett säkras. Anmälaren ska inte ha fått några fysiska skador i samband med händelsen. Polis har sökt i omårdet med hund, och genomfört dörrknackning. Det finns ingen misstänkt för händelsen, rubricerad som försök till mord.

23.45 Rattfylleri Tingberget Kungsbacka. Polis skickas till adressen efter samtal om en lastbil som kört på fera bilar. Föraren ska finnas kvar på platsen, där vittne väntar på polispatrullen. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri och tas med av polis för provtagning.

Mest läst av andra