Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Mellbystrand, Falkenberg, Södergatan, Noga, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalespersoner är Jenny Widén samt Christer Fuxborg. Till kvällen kommer Peter Adlersson samt Ulla Brehm.

Laholm, Mellbystrand, Falkenberg, Södergatan, Noga, Hallands län

18:20 Laholm, trafikolycka på E6 med flera bilar inblandade.
Olyckan skall ha inträffat i norrgående riktning samt i höjd med Mellbystrand och det skall vara 4 bilar som är direkt inblandade, oklart skadeläge. Tre av bilarna skall vara kraftigt demolerade samt står tilol hinders vilket innebär att trafiken är helt avstängd. En person i 25 års åldern grips för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grovt vållande till kroppsskada samt narkotikabrott. Den gripne får följa med för provtagning och redogöra för sin framfart, man tar även 2 bilar i beslag. Trafiken börjar rulla igen strax före kl. 21:00 då samtliga bilar har bärgats och platsen har städats upp. Någon av de inblandade personerna har körts med ambulans till sjukhus för vård, oklar status.

00:58 Falkenberg, inbrottsstöld.
Ett vittne ser hur personer tar sig in i ett hus på Södergatan genom att slå sönder en ruta. Polis till plats som kan ganska omgående gripa en person. Enligt vittnet skall det ha varit två personer varför man söker av området extra noga och finner då den andra inbrottstjuven inne i ett hus. Båda gripna personerna får följa med för vidare utredning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra