Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt.

Halmstad, Övraby, Falkenberg, Brogatan, Solgården, Tylösand, Varberg, Borgmästaregatan, Hallands län

19.08 Halmstad, stöld ur bil
Vid Övraby utanför Max är det en dansk familj som blir av med sina tillhörigheter, såsom väska och mobiltelefon som låg i deras parkerade bil. Polisen spanade i området och kunde hitta väskan och telfon i närområdet och det enda som saknades var 60 euro och 200 danska kronor. Familjen fick tillbaka sina tillhörigheter på plats.

00.35 Falkenberg, misshandel
Polis larmas till Brogatan med anledning av en misshandel vid restauranf Gustaf Bratt. En man i 40-årsåldern som blivit slagen av en man i 20-årsåldern.

00.53 Halmstad, misshandel
Vid Brogatan anträffas en liggandes man som uppger att han blivit misshandlad av en okänd person. Han körs till sjukhus med lindriga skador.

02.09 Halmstad, bråk
Polis larmas till Solgården i Tylösand med anledning av ett bråk. Polisen omhändertar tre personer på platsen. En kvinna är misstänkt för narkotikabrott eget bruk och främjande av flykt. En man är misstänkt för våldsamt motstånd och den tredje personen omhändertas för fylleri. 

03.33 Varberg, skadegörelse
Vid Borgmästaregatan är det en man som krossat en ruta i en entrédörr till en fastighet. Han omhändertasa för fylleri.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra