Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Falkenberg, Kungsbacka, Hallands län

00.56 Falkenberg, skadegörelse.
En bussförare ringer polisen och berättar att det befinner sig två personer invid järnvägsstationen och gör sönder diverse lampor på platsen. Polis kontrollerar två killar strax därefter och det visar sig att det är rätt personer som träffats på. En anmälan skrivs och de båda killarna är misstänkta för skadegörelse.

02.56 Kungsbacka, stöld genom inbrott alternativt häleri.
En patrull kontrollerar en rastplats invid Ölmevallasjön och där får en person kalla fötter och springer till skogs. Visar sig att mannen stod och lastade någon form av kabel in i en bil på platsen. Hundpatrull kallas till platsen som påbörjar en spårning efter mannen, dock utan resultat. Bilen som lämnades kvar på platsen tas i beslag då den är full med stöldgods i form av kabel. Bilen har tidigare varit aktuell för liknande stölder.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra