Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Lektorsvägen, Falkenberg, Morup, Halmstad, Gamletullsgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Varberg, Lektorsvägen, Falkenberg, Morup, Halmstad, Gamletullsgatan, Hallands län

00.06 Varberg, försök till mord
En anmälare hör av sig till polisen och meddelar att man ser ett flertal ungdomar som skriker och är inblandade i ett slagsmål på Lektorsvägen. Ambulans på plats meddelar att en person är huggen i armen med en kniv/machete eller liknande. Målsägaren är i 20-årsåldern. Det ska vara ett hugg i armen, skärskada över bröstkorgen och i övrigt blåslagen på kroppen. Troligtvis rör det sig om avvärjningsskador. Skadorna bedöms inte som livshotande.

Det ska ha varit fem delvis maskerade gärningsmän som gett sig på målsägaren. Polisen har fått en hel del uppslag genom vittnesförhör. Polis med hund har sökt på platsen men utan resultat. Ingen gripen i nuläget.

05.18 Falkenberg, trafikolycka
På E6 vid Morup har en bilist kört in i mitträcket. Föraren förs i ambulans till Varbergs sjukhus med ryggsmärtor. Bilen bärgad.

06.02 Halmstad, personrån
På Gamletullsgatan har en man blivit rånad på sin tröja och sina skor. Tre andra män har hotat honom med en kniv och tvingat av honom tröja och skor. Därefter försvann de från platsen och är inte gripna.

Mest läst av andra