Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Norra Torggatan, Varberg, Tofta, Bolshedens Industriväg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Kungsbacka, Norra Torggatan, Varberg, Tofta, Bolshedens Industriväg, Hallands län

22.54 Kungsbacka, rån
Två killar i 18-årsåldern har blivit rånade på Norra Torggatan. Tre män, som kom till platsen i en bil, hoppade ur och hotade båda killarna med kniv. De tvingade till sig killarnas jackor och mobiler innan de åkte iväg i bilen. Ingen misstänkt i nuläget.

03.36 Varberg, rattfylleri
På riksväg 41 vid Tofta stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man 30-årsåldern, blåser positivt och får följa med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri.

04.58 Kungsbacka, inbrott
På Bolshedens Industriväg har någon gjort inbrott i en frukt och gröntbutik. Nycklarna till en lätt lastbil har stulits och därefter har man tagit lastbilen och kört in i porten till ett bilsadelmakeri i närheten. Det är i nuläget oklart om något är stulet på bilsadelmakeriet men polisen har spärrat av för en teknisk undersökning. Tjuvarna har troligen lämnat platsen i en bil. Polisen har sökt av området med hund utan resultat.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra