Karta som med röd fyrkant ramar in Hyltebruk, Torup, Sandslätt, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under måndagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Hyltebruk, Torup, Sandslätt, Hallands län

Kl 21.29, Hylte, trafikolycka
En lastbil kör av okänd anledning av vägen och hamnar i diket. Olyckan inträffar på riksväg 26 vid Örnabo mellan infarterna till Hyltebruk. Ingen personskada. Bärgare beställs till platsen som meddelar att arbetet kommer att ta flera timmar, påverkan i trafiken då trafiken måste stängas av vid bärgning. Inga brottsmisstankar.

Kl 03.11 Torup, dieselstöld/ två gripna
Polis larmas till Sandslätt/Frölida där det ska pågå en dieselstöld från lastbil. En gärningsman kan nästa omgående gripas på platsen och en person uppges ha lämnat platsen till fots. Polisen söker med hund, samtidigt så anträffas en utlandsregistrerad lastbil på platsen för stölden. En hel del diesel har runnit ut på platsen så räddningstjänsten får tillkallas för sanering.  Polisen kan gripa ytterligare en misstänkt en bit från brottsplatsen. Den misstänkta lastbilen tas i beslag. Minst två lastbilar på platsen har varit utsatta för dieselstöld. De båda gripna är båda utländska medborgare.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra