Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Mellbyvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson.

Laholm, Mellbyvägen, Hallands län

Kl 23.40 Laholm, grov stöld genom inbrott
Polis larmas till en fastighet vid Mellbyvägen efter det att grannar sett en bil med maskerade personer vid fastigheten. Dessa personer ska även varit hotfulla och visat upp tillhyggen/basbollträ. De uppges även ha försökt köra på vittne på plats. De försvinner från platsen i en bil. Troligen tre personer i flyktbilen. De som bor i den drabbade fastigheten uppges vara bortresta och larmet har löst ut i bostaden. I samband med att gärningsmännen ertappas på bar gärning så har de slängt gods i från sig i form av kläder mm.

Polisen söker med hund på platsen för se om man kan säkra ytterligare bevismaterial. En teknisk undersökning kommer att genomföras. Anmälan om grov stöld upprättas. Ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra