Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Svetsaregatan, Falkenberg, Ätrastigen, Varberg, Holmagärde, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Halmstad, Svetsaregatan, Falkenberg, Ätrastigen, Varberg, Holmagärde, Hallands län

20.02 Halmstad, olaga intrång.
Ett vaktbolag ser hur några rör sig inne på ett inhägnat område och rycker i dörrarna till parkerade bilar som tillhör PEAB på Svetsaregatan. Polis samt väktare till platsen som kan konstatera att det är ett uppklippt hål i staketet. Man kontrollerar två personer men de verkar inte vara samma personer som varit inne på området. Ingen åverkan på någon bil varför man skriver en anmälan om olaga intrång, ingen gripen.

22.35 Falkenberg, försök till stöld.
Ett kameralarm går från en byggnad på Ätrastigen tillhörande ett företag. Polis samt väktare till platsen som hittar en utslagen ruta men ingen person kvar på platsen. Man söker igenom fastigheten men ingen person är kvar. Oklart om vad som stulits i skrivande stund.

22.57 Varberg, stöld.
Ett kameralarm går från Holmagärde där det pågår en dieselstöld från ett arbetsfordon som står parkerad inom området. Polis skickas till platsen som påbörjar spårning med hjälp av hund. Man hittar ganska omgående ett par vantar som troligen tillhör tjuven. Efter ytterligare spårning påträffar man även en misstänkt man som kommer från området. Mannen grips och han får följa med tillbaka till området. Mannen får följa med till stationen för vidare förhör.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra