Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

Arvidstorpsvägen, Falkenberg, Kärra, Varberg, Villastaden, Kungsbacka, Industrigatan, Laholm, Hallands län

16.40 Försök till rån, Arvidstorpsvägen, Falkenberg. Målsägande kontaktar polis då han blivit misshandlad. Fyra för honom okända maskerade män har sagt att de vill ha hans jacka och i samband med det slagit honom. De misstänkta springer därefter från platsen utan att få med sig jackan. En anmälan försök till rån upprättas.

18.21 Vårdslöshet i trafik, Kärra, Varberg. En anmälare uppger att en bil kört in i deras trädgård. Bilen är belagd med körförbud, och föraren rapporteras för vårdslöshet i trafik.

03.06 Våld/hot mot tjänsteman, Västra villastaden, Kungsbacka. Polis skickas till platsen med anledning av bråk mellan två personer. Gärningsmannen uppges dock ha lämnat platsen. Han anträffas av polis och blir i samband med det våldsam. En polis blir slagen och sparkad, och han uttalar även hot mot poliser som ingriper. Han grips som misstänkt för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman. En polis fick uppsöka sjukvård i samband med händelsen.

04.36 Brand, Industrigatan, Laholm. Polis och räddningstjänst skickas till Järnvägsstationen där två bilar brinner. En bil ska även ha krossade rutor. Anmälan gällande skadegörelse genom brand samt skadegörelse upprättas. Det finns ingen misstänkt.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra