Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Storgatan, Varberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Halmstad, Storgatan, Varberg, Hallands län

01.31 Halmstad, bråk
På Storgatan utanför en restaurang har flera personer varit i bråk. Ordningsvakter har avbrutit flera bråk och även omhändertagit personer. När polisen kommer fram omhändertar man två killar för fylleri och en annan avlägsnas från platsen. Samtliga är i 18-årsåldern. Även en anmälan om misshandel har skrivits.

03.52 Halmstad, inbrott
På Kristian IV:s väg har det varit inbrott i ett cykelförråd i en fastighet. Vittnen har sett en kvinna och en man lämna fastigheten och gå från platsen. Polisen anträffar de misstänkta i närheten och de är i 30-årsåldern. De grips misstänkta för stöld genom inbrott.

06.52 Varberg, villabrand
Larm om fullt utvecklad villabrand i Stamnared. Räddningstjänst, ambulans samt polis åker till platsen. Enligt räddningstjänsten som är på plats har samtliga boende i villan tagit sig ut. Släckningsarbete pågår.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra