Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Karl Gustav, Sahlgrenska Sjukhuset, Falkenberg, Skrea, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under måndagen är Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Varberg, Karl Gustav, Sahlgrenska Sjukhuset, Falkenberg, Skrea, Hallands län

Kl 17.27 Varberg, singelolycka med personbil/sjukdomsfall
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till länsväg 804, Stackenäs/Karl Gustav. En personbil har av okänd anledning kört av vägen i höjd med Grimmereds kyrka.
Föraren, en man uppges vara medvetslös och har klagat på bröstsmärtor, oklart skadeläge/ troligen sjukdomsfall. Ambulanshelikopter tillkallas, mannen flygs till Sahlgrenska sjukhuset. Bilen beslagtagen.

Kl 20.49 Falkenberg, misstänkt drograttfylleri mm
Polis försöker stoppa en personbil vid E6 södra/Skrea. Bilen har kört vårdslöst och när polispatrullen ger tecken så  stannar bilen plötsligt men föraren springer från platsen. Hundpatrull kommer till platsen och  spårar och finner den man som lämnat bilen. Mannen grips och är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt möjligen ytterligare trafikbrott. Mannen medtogs för provtagning.   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra