Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson.

Halmstad, Hallands län

Kl 02.07 Halmstad, skadegörelse
Polis larmas till E6 vid Tönnersta bron. Vittnen som kört söderut har blivit träffade av föremål som kastats ner från bron mot trafiken. Någon bil har fått skador på taket, någon har fått vindrutan skadad mm, oklart hur många som har drabbats. Polisen åker mot den utpekade bron. Ingen person kvar på platsen. Polisen ser dock att man bl a kastat ut bl a majskolvar mot vägbanan. Det är dock även troligt att det kan handla om stenar mm, allt med tanke på vilka skador som bilarna fått. Ingen grips. I nuläget inte klarlagt hur många som fått skador på sina bilar. Anmälan om skadegörelse upprättas minst i två fall, troligen fler.   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra