Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Murarevägen, Gärdet, Varberg, Laholm, Altona, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalespersoner är Hans-Jörgen Ostler och Thomas Fuxborg.

Falkenberg, Murarevägen, Gärdet, Varberg, Laholm, Altona, Hallands län

17:45 Falkenberg, brand.
Polisen och räddningstjänst larmas om en pågående brand i en byggnad på Tångaskolan på Murarevägen i Östra gärdet. Det är en fristående byggnad som brinner och anmälare har sett flera ungdomar springa från platsen. Branden släcks och polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

19:35 Varberg, inbrott.
Polisen larmas till en bostad i Barnabro. en kvinna uppger att hon haft inbrott i som bostad. Kvinnan var borta under dagen och när hon kom hem är rörigt i bostaden. Oklart vad som stulits från bostaden. Polisen skriver anmälan om stöld genom inbrott.   

21:39 Laholm, skadegörelse.
Anmälare hör en smäll och märker att det är ett hål i fönstret på entrédörren. Anmälare ringer polisen som åker till Altona och tar upp en anmälan om skadegörelse. Troligtvis rör det sig om ungdomar som smäller fyrverkerier.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra