Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Christer Fuxborg.

Laholm, Halmstad, Varberg, Gunnestorp, Hallands län

22:03, stöld, Laholm
Vi får larm om två personer som försöker stjäla diesel ur en lastbil inne på ett industriområde i Laholm. När polis kommer till platsen försöker gärningspersonerna springa iväg. Med hjälp av kameraövervakning och en hundpatrull kan de två gärningspersonerna dock gripas på plats. De sitter nu anhållna misstänkta för stöld genom inbrott. Räddningstjänsten är även kallad till platsen för sanering av diesel.

22:07, inbrott, Halmstad
Vi får ett larm ett inbrott i en bostad på en adress i centrala Halmstad. En patrull åker dit, men inga gärningspersoner är kvar på platsen. Oklart vad som har försvunnit ur bostaden. Platsen kommer undersökas under dagen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

04:16, rattfylleri, Varberg
En patrull stoppar en bil på riksväg 41 vid Gunnestorp. I bilen färdas två män i 40- respektive 30-årsåldern. I bilen hittar också patrullen tre cyklar. Bägge grips på platsen misstänkta för stöld alternativt häleri. Föraren misstänks även för drograttfylleri.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra