Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Hylte, Falkenberg, Halmstad, Norra Vägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

Hylte, Falkenberg, Halmstad, Norra Vägen, Hallands län

23:21 Trafikolycka, Landsväg 150, Hylte.
En man i 45-årsåldern körde av vägen i samband med att han väjde för djur. Mannen klagade på smärta i nacke och ansikte. Polis, räddningstjänst samt ambulans kallades till platsen.
Polis skrev anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.  

01:15 Misshandel, Dalkullevägen, Falkenberg.
Enligt uppgifter till polisen blev en man i 25-årsåldern slagen i ansiktet så att han föll i backen och slog i sitt huvud, detta ska ha skett under en bilträff som arrangerats på platsen. Mannen var desorienterad när ambulanspersonal påbörjade vård av mannen. Polis tog upp anmälan om misshandel och påbörjade initiala förundersökningsåtgärder på platsen.


01:16, Försök till mord, Norravägen, Halmstad.

Enligt uppgifter har en man blivit knivskuren av för honom två okända gärningsmän. Överfallet ska ha skett utomhus. Målsägaren anträffades liggandes på Norra vägen, polisen arbetar med att lokalisera brottsplatsen.
Målsägaren har förts till sjukhus med ambulans för vård. Polisen arbetar aktivt i ärendet med att samla in vittnesuppgifter och teknisk bevisning.
De avspärrningar som gjorts under natten med anledning av ärendet är nu hävda.
Mannens skadeläge är oklart.
 

  

Mest läst av andra