Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Tvååker, Bäck, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under onsdagen är Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Varberg, Tvååker, Bäck, Hallands län

Kl 01.19 Varberg, olovlig körning och smitning från trafikolycksplats.
Enligt vittnesuppgifter så har två fordon kört väldigt fort vid Järnmölle, Tvååker. Något senare så hör vittnen hur någon bromsar och en kraftig smäll hörs. Kort därefter så syns personer gå/springa från platsen där olyckan kan ha inträffat. Polis och ambulans tillkallas. 

När polisen kommer till platsen finner man en sk A-traktor med relativt stora skador. Traktorn har kört in i en stenmur och sedan ner i en bäck. Inne i traktorn ligger det ölburkar, flera är öppnade. Efter en stund så får polisen kontakt med ägaren av traktorn, oklart om han befann sig på, plats. Polisen tror även att man lokaliserat en fastighet där det varit fest i närheten. Troligen kommer traktorn från den platsen.En person har fått åka med en bil från platsen till ett elevhem i Tvååker. Ägaren av traktorn, en pojke född -04 misstänks för olovlig körning samt smitning från trafikolycksplats. Oklart om det fanns någon ytterligare i traktorn vid tillfället. Inga uppgifter om personskador.    

Mest läst av andra