Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Oskarström, Gamla Nissastigen, Morup, Halmstad, Snöstorpsvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Oskarström, Gamla Nissastigen, Morup, Halmstad, Snöstorpsvägen, Hallands län

01.42 Oskarström, drograttfylleri
På Gamla Nissastigen har en bilist kört av vägen och in i ett träd. Inga personskador. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

04.00 Morup, rattfylleri
På länsväg 767 i Morup stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och rapporteras för rattfylleri.

05.45 Halmstad, bilbrand
Larm om brand i bil på en parkering på Snöstorpsvägen. Enligt anmälaren har två personer setts springa från platsen i samband med att branden startade. Branden är nu släckt och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra