Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Grönevångs Torg, Falkenberg, Brogatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Halmstad, Grönevångs Torg, Falkenberg, Brogatan, Hallands län

03.16 Halmstad, bilbrand
På en parkering vid Grönevångs Torg har en bil börjat att brinna. Branden har även skadat en bil som stod intill. Räddningstjänst samt polis har varit på plats och anmälningar om skadegörelse genom brand har skrivits. Ingen misstänkt.

03.36 Falkenberg, försök till stöld genom inbrott
I Mannaberg vaknar en man av att någon försöker bryta upp ett fönster till bostaden med en kofot. När han ger sig tillkänna försvinner personen och polis larmas till platsen. Trots sök med hund har ingen person gripits. Möjligen har man lämnat platsen i bil. En anmälan om försök till stöld genom inbrott har upprättats.

23.01 Halmstad, ofredande m.m
På Brogatan har en man i 30-årsåldern gripits för bl a ofredande och misshandel. En kvinna i 20-årsåldern uppger att han tafsat på henne. Han ska även ha misshandlat en annan man på platsen. På den misstänkte hittas även narkotika samt en kniv som tas i beslag. Mannen är nu misstänkt för bland annat ofredande, misshandel, narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen. Inga uppgifter om att någon behövt åka till sjukhus.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra