Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Stadsbiblioteket, Falkenberg, Kapell, Prästvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Halmstad, Stadsbiblioteket, Falkenberg, Kapell, Prästvägen, Hallands län

23:47, brand, Halmstad
Vi får larm om en brand på stadsbiblioteket. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Enligt uppgift är det en kvarglömd ljusstake som brunnit. Inga uppgifter om personskador eller större egendomsskador. Patrullen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

01:45, stöld ur motorfordon, Falkenberg
Vi får in ett samtal om att fyra lastbilar har råkat ut för så kallade kapellskärningar på en rastplats längs E6 under kvällen/natten. Någon har skurit upp kapell, stulit gods från en av lastbilarna och sedan lämnat i en personbil i norrgående riktning. Oklart vad de har fått med sig. En anmälan om stöld och tre anmälningar om försök till stöld är upprättade.

01:45, rattfylleri, Halmstad
En patrull stoppar en bil på Prästvägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra