Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Dagens presstalesperson är Peter Adlersson. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Falkenberg, Ormvråksvägen, Varberg, Träslövsläge, Hallands län

21.21 Falkenberg, bilbrand
På Ormvråksvägen har en bil börjat att brinna. Räddningstjänsten har släckt branden och det fanns ingen spridningsrisk till andra fordon. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

22.45 Varberg, drograttfylleri
I Träslövsläge stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

23.33 Varberg, rattfylleri
Ytterligare en bilist stoppas i Träslövsläge. En man i 20-årsåldern som kör bilen tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

01.01 Falkenberg, brand
Brand i lokal som är sammanbyggt med tvättstuga och soprum på Ormvråksvägen. Någon har brutit sig in i lokalerna och därefter troligen anlagt brand. Det är brytmärken på en av dörrarna. Räddningstjänsten lyckas släcka branden ganska snabbt och vädrar ur lokalerna. Polisen har spärrat av för en teknisk undersökning och inlett en förundersökning om mordbrand samt försök till stöld.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra