Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Kungsbacka, Norra Torggatan, Varberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Halmstad, Kungsbacka, Norra Torggatan, Varberg, Hallands län

00.51 Halmstad, grov misshandel.
En person som bor på Migrationsverkets boende i Spenshult blir misshandlad i sitt rum av en okänd man. Han får ta emot slag från någon form av tillhygge som bland annat träffar honom i pannan. Mannen har inga uppgifter om den misstänkte mer än att han är okänd samt var i 20 års åldern samt ca 175 cm lång. Flera patruller till platsen för att ta uppgifter för en anmälan. Målsägande får åka med ambulansen till sjukhus för att ombesörja ett sår i pannan. Hundpatrull söker av närområdet men lyckas inte hitta någon som kan sättas i samband med det inträffade.

03.53 Kungsbacka, grov misshandel.
En man i 20 års åldern påträffas på en buss i Lyngås och har en skada på kroppen troligen förorsakad av en kniv, lindrigt skadad. Han berättar att han blivit påhoppad av ett gäng okända personer på Norra Torggatan. Händelsen skall ha ägt rum vid 23-tiden och var nu på väg hem. Brottsplatsen är högst oklar och mannen behövde inte uppsöka sjukhus, ingen gripen.

04.33 Halmstad, narkotikabrott.
En person försöker springa ifrån en patrull i samband med att patrullen ville kontrollera honom. Patrullen fångar in honom och han påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. I samband med kontrollen påträffas även en sk. Soft airgun, en anmälan skrivs.

05.14 Varberg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Gärdsåkersvägen varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Branden släcks och en anmälan skrivs enligt ovan rubricering.

Mest läst av andra