Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Sandlyckan, Varberg, Laholm, Stationsgatan, Stenåsa, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Hans Lippens samt Christer Fuxborg.

Kungsbacka, Sandlyckan, Varberg, Laholm, Stationsgatan, Stenåsa, Hallands län

23.32 Kungsbacka, försök till stöld.
Vittnen ser hur en man försöker stjäla en moped på hållplatsen Sandlyckan.
Patrull till platsen som träffar på mannen som försökte stjäla mopeden. Mannen som är i 35 års åldern får åka med till stationen för att sova ruset av sig samt höras beträffande mopeden.

01.56 Varberg, inbrottsstöld.
Ett vittne följer efter en man som precis gjort inbrott i en butik på Drottning Blankas Plats. Till slut lyckas tjuven gömma sig i en trädgård och när polis kommer dit är mannen borta. Han hade gjort inbrott i butiken "Fix My Iphone" och fått med sig telefoner samt han hade tappat saker längs sin flyktväg. Patruller söker av området där mannen sist var synlig men utan resultat. Man kontaktar ägaren och en anmälan skrivs.

02.36 Laholm, bilbrand.
Larm inkommer om en bil som brinner på Stationsgatan varför räddningstjänst samt polis till platsen. Branden släcks och polis tar upp en anmälan, ingen misstänkt i nuläget.

03.19 Varberg, inbrottsstöld.
Flera larm går på Stenåsa Grönsaksland varför polis samt väktare larmas fram till platsen. Man kan gripa två personer som har brutit sig in på företaget med hjälp bland annat med en kofot. De båda gripna är i 15 års åldern varför de körs hem till respektive föräldrar.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra