Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Norrgatan, Veddige, Brunnsbergsvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Varberg, Norrgatan, Veddige, Brunnsbergsvägen, Hallands län

00.07 Varberg, rattfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Norrgatan och där blåser föraren positivt. Manne får följa med till stationen för provtagning, en anmälan skrivs.

01.07 Varberg, inbrottsstöld.
Larmet går till Strängbetong på Järlöv i Veddige varför polis larmas fram till platsen. Man kan se att det rör sig flera personer inne på området via en kameraövervakning. Man kan säkra tre personer som befinner sig inne på området. En av dem grips och en visar tecken på drogpåverkan varför denne får följa med för provtagning, eget bruk. Även den tredje personen får följa med till stationen för vidare utredning.

04.14 Varberg, brand.
Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen då det skall brinna i ett bostadshus på Brunnsbergsvägen. Brinner på 3:e våningen och även spritt sig till grannhuset. Man evakuerar samtliga personer som är berörda av branden till en uppsamlingsplats intill. Tre personer har körts med ambulans till sjukhus då man fått rökskador. Strax efter 6-tiden på morgonen säger räddningstjänst att man inte kan släcka elden på nr 4 samt 6 utan inriktar sig på att det inte sprider sig ytterligare. Ytterligare personer körs iväg med ambulans då fler har fått rökskador. Ärendet är rubricerat som allmänfarlig vårdslöshet och området kommer att spärras av för en teknisk undersökning efter det att räddningstjänst bedömer platsen som säker.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra