Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Brogatan, Stora Torg, Laholm, Årstidsvägen, Fredsgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

Halmstad, Brogatan, Stora Torg, Laholm, Årstidsvägen, Fredsgatan, Hallands län

00.35 Halmstad, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en person på Brogatan och där visar det sig att personen kan misstänkas för eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

01.17 Halmstad, narkotikabrott.
En man kontrolleras på Stora Torg och där påvisar han tecken på drogpåverkan. Han får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

02.18 Laholm, drograttfylleri m.m.
En bil vill inte stanna för en patrull varför det blir ett kort förföljande. Bilen stannar självmant på Årstidsvägen och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Han blir även rapporterad för vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning. Passageraren rapporteras även för narkotikabrott då även denne visar tecken på drogpåverkan.

03.02 Halmstad, inbrottsstöld m.m.
En person kan gripas på Fredsgatan efter att ett vittne hört glaskross från en butik på aktuell adress och sen ringt polis. Skall vara någon form av kiosk som mannen krossat en ruta till, oklart vad som är tillgripet. Mannen gick sedan och satte sig i en bil mitt emot butiken där han senare greps. Mannen var något svårhanterad varför man fick "spraya" honom för att han skulle lugna ner sig.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra