Karta som med röd fyrkant ramar in Måsvägen, Borgmästaregatan, Syskonhamnsgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av natten händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Måsvägen, Borgmästaregatan, Syskonhamnsgatan, Hallands län

22.57 Försök till stöld, Laholm
Polis larmas till en bostad på Måsvägen med anledning av en pågående stöld. Någon har försökt att bryta upp en dörr. Det finns ingen gärningsman kvar på platsen. Polis söker i området med bland annant hund. Ingen gripen.

00.53 Rattfylleri, Kungsbacka
Föraren till en presobil som stoppats för kontroll på Borgmästaregatan visar tecken på att vara påverkad av narkotika. Även en passagerare misstänks vara narkotikapåverkad. De båda får följa med för provtagning.

00.54 Rattfylleri, Halmstad
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Syskonhamnsgatan blåser positivt och får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.35 Bråk, Halmstad
Polis larmas till Kristian IV:s väg med anledning av två personer slåss på platsen. Skador oklart. En person omhändertas enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. Det är för närvarande oklart vad som inträffat.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra